miércoles, 28 de octubre de 2009

La Sagrada Família

La sagrada família és l'obra més famosa de Gaudí, a la que va dedicar tota la seva vida fins l'extrem de que va viure dintre del recinte per seguir-ne de més a prop la construcció. A senyalar, que és l'únic gran temple actualment en construcció a tot el món.

De qui va sorgir la idea de la construcció del temple de la Sagrada Família? El promotor en va ser en Josep Maria Bocadella i Verdaguer, un llibreter devot i molt culte que l'any 1866 va fundar "l'Associació Espiritual de Devots de Sant Josep" una entitat que pretenia col·laborar a la difusió del Catolicisme en una època en que la religiositat tradicional es veia enfrontada a les noves idees que els canvis socials originats en la Revolució Industria propugnaven.



En aquesta activitat hem utilitzat diferents programes: Audacity i windows movie maker. Hem fet una combinació la lectura d'un text en veu alta amb una imatge de fons i música.

L'audacity és un programa que permet importar el que gravem en un format mp3, pot enregistrar la nostra pròpia veu i combinar diferents pistes, retallar-les i enganxar-les.

En segon lloc hem agafat una imatge relacionada amb el text que hem llegit i l'hem guradat, a continuació hem obert el programa de windows movie maker i hem inserit la imatge, després hem exportat el nostre mp3 amb les 2 pistes d'audio ( la de la nostra veu i una cançó de fons) i aquest és el resultat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario