jueves, 22 de octubre de 2009

Qui ets tu? L'alegria en persona



La Laura Sánchez és una persona alegre, espontània, plena de felicitat i amb molt sentit d’humor. Li agrada molt conèixer a gent i amb tothom es comporta de la mateixa forma que és. Sembla una noia transparent perquè quan està cansada se li nota molt i quan està contenta també.

Pel que he pogut observar no li agraden molt les abelles, cada cop que troba una, surt corrents com si l’estiguessin empaitant.


Es podria dir que és una bona comunicadora, ja que sempre ho porta a la pràctica perquè li agrada molt parlar, a totes hores, de tots els temes, en situacions diferents...


És una persona molt riallera i fa que els altres acabem rient també, això és molt important per ser un bon company. En una societat com l’actual ser un bon company de feina, d’escola, d’institut etc, és molt valorat, perquè actualment la gent no té el mateix tacte que tenia abans quan la majoria vivia als pobles, sobretot a Barcelona, vas caminat pel carrer i tothom va caminant mirant un punt fixa com si no hi hagués ningú.


Per tots aquests motius he volgut fer un “Qui ets tu?” de la Laura, i encara em quedaria molts adjectius per escriure. Esperem que no canviïs mai Laura.



En aquesta redacció he utilitzat una descripció subjectiva on intento reflectir el que em suggereix aquesta persona tant estèticament com interiorment. Aquest no és un text científic i per tant pot incloure de manera desordenada dades molt subjectives ( per exemple, la descripció de la Laura Sánchez de forma informal).

Ja que en aquesta descripció no vaig seguir les pautes sobre l'estructura dels textos descriptius explicaré la seva estructura en forma de resum perquè la pròxima vegada no em passi.

ESTRUCTURA DELS TEXTOS DESCRIPTIUS

1.- Establiment del tema: És el primer que s'ha de fer per realitzar la descripció. Hem de presentar l'objecte, persona, animal...

2.- Caracterització: En aquest punt hem de distingir quines són les seves qualitats, propietats, etc.

3.- Relació amb el món exterior: Relació amb l'espai, el temps, altres objectes, persones, animals....

Diferència entre descripció objectiva i descripció subjectiva a l'hora de redactar el text:

En la descripció objectiva l'autor adopta una actitud imparcial davant de la descripció i es limita redactar amb la major objectivitat possible, en canvi en la descripció subjectiva l'autor reflecteix el que li suggereix personalment el que descriu. Conté una gran càrrega subjectiva i sol tenir una finalitat estètica.






1 comentario:

  1. ooooooooooooooh q monaa eres!!! jjajajaja
    m'ha agradat molt marina!!
    muaaaaa

    ResponderEliminar