sábado, 28 de noviembre de 2009

Debat: Educació obligatòria fins als 18 anys









El debat que vam fer aquest 23 de Novembre sorgeix arrel la proposta d'Àngel Gavilondo -ministre d'educació- que va ser entrevistat per Radio Nacional d'Espanya. En aquesta entrevista el ministre d'educació proposa la possibilitat de que l'ensenyança obligatòria arribi fins als 18 anys on actualment finalitza a la edat dels 16, quan acava quart de l'últim curs de l'ESO.

Dintre del debat hi havia les persones que estaven a favor: Anna Sainz, Mònica Talegón, Andrea Vélez i Marina Parras i les persones que estaven en contra: Laura Sánchez, Mireia Vázquez, Estel Gamisans, Cristina Cazador i Anna Dias

En general el debat va estar molt equilibrat tant en una part com en l'altre i es va veure tot el treball que vam realitzar darrere ja que es va veure massa la seva preparació. Dintre d'aquest inconvenient crec que totes vam treballar d'igual manera donant les nostres opinions i el que pensàvem que seria fàcil ha acabat estant finalment molt difícil.

Ha estat una experiència molt bona per a totes nosaltres no només per perdre els nervis i tenir més seguretat sinó per saber fer una bona argumentació que bàsicament és del que tracta un debat: Tenir una exposició d'un tema concret i exposar arguments.

Si voleu veure els arguments que vam realitzar el grup que estàvem a favor: Mònica Talegón, Andrea Vélez, Anna Sainz i Marina Parras cliqueu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario